De bonnen zijn geschud

Ik ben in het bezit gekomen van drie bonnen voor het aankomende duivenseizoen bon een is van Hans Nielen deze duivenmelker hoeft geen naam een top hok en bon twee en drie heb ik kunnen kopen van Joël de ruiter uit Bussem houd deze jongen duivenmelker maar goed in de gaten voor het aankomende duivenseizoen .Gisteren hoorden dat de winterkweek begonnen is de Duivenmelkers waren al druk bezig met het koppelen van hun duiven als je dat dan hoort dan begint het toch wel te kriebelen maar bij mijn moeten de kwekers nog even wachten tot oud en nieuw dan zet ik mijn duiven bij elkaar.Mijn vliegduiven moeten wachten tot half of eind januari en eerder niet. Mijn duiven vriend Ton Tennekes wilden ook aan winterkweek gaan doen maar ziet daar nu toch van af  hij koppelt zijn duiven in januari goede beslissing Ton neem je tijd er voor is mijn advies haastige spoed is zelden goed zorg dat je duiven goed voorbereid zijn dan komt de rest van zelf .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.