The day after

De day after heb even alles op een rijtje gezet voor mijn zelf en alles nagelopen wat er nu mis is gegaan en ik heb echt niets kunnen vinden al mijn planken geven aan dat ze zijn gekoppeld met mijn klok en dat is natuurlijk goed maar waarom weigeren mijn chippen dan althans de meeste daar van in totaal hebben van de 2e chippen het er 5 gedaan en dat is op zich zelf wel natuurlijk raar te noemen .Vandaag sluit ik klok twee even aan en zet deze dan op training als mijn duiven buiten zijn ik ben dan wel heel benieuwd wat er dan gaat gebeuren dit moet een oorzaak hebben wordt vervolgd .

Gelukkig was het gisteren een oefenwedstrijd en was ik heel tevreden zoals de duiven thuis kwamen vlot achter mekaar zoals het hoort en mijn jaarlingen kwamen ook goed dus dat zit wel goed .Het was wel koud voor de duiven en met een n.o wind lag de snelheid rond de 1250 meter op zich zelf prima voor mijn duiven zeker deze zijn op hun best met een kop windje nee dat zat wel goed .

Maar laten wij deze zaterdag snel vergeten en hopen dat alles volgende week weer normaal werkt wand dan is het de eerste echte vlucht Duffel en als ik het weer mag geloven wordt het slecht koud en de wind uit het westen dat is voor ons niet goed dan worden we helemaal weg gespeeld wand de wind is in dit spel bepalend maar gelukkig hebben daar allemaal last van de eene week heeft die zijn voordeel en de andere week de ander maar laten wij niet op de zaken vooruit gaan lopen wand er niets zo verandelijk dan het weer .

Ik hoorden ook nog van mijn club genoot Robbin Richter dat hij was uit genodigd bij Marcel Sangers om wat jongenduiven te halen en deze op zijn eigen hokken te gaan uit testen dat is toch geweldig .Ik weet zeker dat als het er in zit Robbin het er ook gaat uithalen succes .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.