De deur bel gaat

Gisterenavond gaat de deurbel en Loes doet de deur open en roept Henk het is de buurvrouw ik sta op en loop naar de voordeur en zie de buurvrouw staan en ik natuurlijk met een grote glimlach om de mond ,hallo die buurvrouw zegt u het maar waar kan ik u mee van dienst zijn je weet toch dat de dakdekkers zaterdag komen ja dat weet ik noundie komen vrijdag al en zijn als alles mee zit dan ook vrijdag klaar ,ik natuurlijk erg blij daar mee geen dakdekkers op het hoge dak gelukkig misschien alleen op de schuur maar dat zal niet zolang duuren is een klein schuurtje .Ik bedankte de buurvrouw en was toch wel opgelucht.

Mijn jongenduiven draaien nu volop in de lucht en vanochtend was het zeker 5 kwartier en dat gaat de goede kant op en de binnenkomst is ook goed .De jongenduiven ruien ook hun dek veren smorgens lijkt het wel of het heeft gesneeuwd ik doe de verduistering er savonds om 5 uur op en hef deze smorgens om 7 uur en wacht dan tot half 8 en dan laat ik de jongenduiven pas los eerst even een halfuur aan het licht verschil laaten wennen en daarna pas mogen de jongenduiven pas los .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.