De deuren gaan op slot

Alles wordt hermetisch afgesloten de wereld heeft op dit ogenblik te maken met een pandemie van het Coronavirus alles wordt letterlijk stil gelegd in Itali├ź Madrid alles komt daar stil te liggen waar zal dit gaan eindigen de mens houd de adem in en het enigste wat we kunnen doen is afwachten .Wat mijn wel verbaast je hoort helemaal niets van het N.P.O. helmaal niets en dat verbaasd mijn wel een beetje wand stel dat wel alles op slot gaat wat betekenen dit dan voor de duiven mogen wij wel of niet de grens over niemand of lopen wij nu op de vijten voor uit ik ben echt benieuwd of daar over word gesproken en stel als het wel het geval mocht zijn wat zijn dan de alternatieve gaan wij dan alles uitstellen en later in het seizoen beginnen. Wat ik weet wel is dat mijn duiven weer lekker aan het trainen zijn en dat alles goed verloopt de jongenduiven zijn nu allemaal in hun eigen hok en doen het goed dus wat dat betreft mag ik niet mopperen en aankomen week wil ik mijn duivinnen gaan uitwennen op de nieuwe ren zal even wennen voor ze zijn maar ik heb daar alle vertrouwen in dat het wel goed gaat komen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.