De Duiven

Het warme weer neemt iets gas terug gelukkig ik kan de doffers weer gewoon los laten in de avond en dat merk je ook meteen aan de duiven nergens last van lekker trainen en dat is altijd weer een lust om te zien . de jongen duiven vlucht is afgelast dit met het oog op heel warm weer aan komende zaterdag de Afdeling wil geen risico nemen met de jongen duiven en ik vind dat een hele goed beslissing geen risico neme dat is op voorhand dan al vragen om moeilijkheden goed gedaan Afdeling 7 dit mag gerust gezegd worden vind ik .Maar voor de oude duiven gaan de vluchten gewoon door we zouden eerst naar P.T.ST.Maxence gaan maar dat is nu veranderd in de vlucht Soissons deze vlucht nemen ze om dat de Afdeling 7 niet mag lossen op de vlucht lijn van Parijs Brussel en daar licht het los gebied van de vlucht P.T.ST.Maxcense en daarom gaan we naar deze vlucht toe deze licht wel wat oostelijker en de afstand is voor mijn 348 dus dat bijt elkaar niet we gaan het wel zien en wachten alles netjes af hoe het allemaal gaat verlopen we houden u op de hoogte . Mijn jongen duiven blijven het goed en netjes doen trainen lekker en luisteren ook netjes zoals het hoort . Ik blijf wel de jongen duiven nog iedere woensdag weg brengen en zoals ik al eerder had gezegd en geschreven zal ik dit gewoon blijven doen en ook als ik met ze op de vluchten speel blijf ik dit doen het bevalt mijn best en zo leer of probeer ik de duiven om in een rechte lijn naar huis toe te komen . We gaan morgen weer de duiven inkorven en ik denk dat ik dit keer twee duiven thuis houd de reden daar van is dat deze twee doffers nog steeds wat last hebben van het gewricht in de boven arm van hun vleugels de duiven komen netjes thuis hoor maar toch zien ik dat ze niet aan de snelheid kunnen komen die ze normaal wel zouden kunnen halen en ik vind dat met de vlucht van aan komende zaterdag die best wel eens pittig kan worden niet eerlijk de eerste regel in de duivensport is de duiven moeten altijd top in orden zijn en wel een kans hebben om netjes op tijd thuis te kunnen komen en dat is dus bij deze twee duiven niet het geval en daarom blijven deze twee gewoon thuis .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.