De duiven hebben het goed gedaan

Zaterdag de duiven zijn om half elf gelost met een noorden wind en ik ben dik tevreden alle duiven waren binnen het half uur weer terug op het hok nee goed gedaan mannen .

Ik blijf mijn duiven wel verduisteren ik verduister mijn duiven al vanaf de dag dat ik ze heb gekoppeld en als alles goed gaat gaan de duiven pas op de derde Vitesse vlucht van de  verduistering  af ik heb mijn zinnen gezet op de midfond en de dagfond en ik wil de duiven op deze manier zolang mogelijk in de goede pennen standen zien te houden en daarom doen ik het verduisteren.

Ik wil ook even Robbin feliciteren met zijn mooie overwinning en natuurlijk lok de nummers twee en drie goed gedaan mannen op naar volgende week een nieuwe ronden en weer nieuwe kansen .

Woensdag gaan ik even naar een firma toe om wat nieuwe duivenhokken te gaan kijken en wat voor mijn de mogelijkheden  ik wil graag alles op een kant hebben en het liefst een meter of tien met vier afdelingen ik wil wel graag naar meerderen hokken gaan kijken en probeer ik in contact te komen met duivenmelkers die hokken hebben staan die mijn aanspreken om te vragen hoe de duiven daar op vliegen . En nee ik ga niet over een nacht ijs .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.