De duiven zijn weer ingekorft

Gisteravond zijn de duiven weer ingekorft voor een vlucht van 383 km maar eerst wil ik Joël de ruiter bedanken voor het mee helpen van het inkorven van de duiven voor Joël was dit de eerste keer en ik geef hem een dikke tien hier voor top gedaan man en nogmaals bedankt .

Robin was verhinderd en daarom was Joël de aangewezen man om dit te doen een goede duivenmelker in opkomst en dat heeft hij op de de eerste vluchten ook al meteen laten zien ik heb dit al eerder gezegd en geschreven houd die man in de gaten .

Ik ben benieuwd wat het vandaag gaat worden gaan de duiven los of wordt het zondag op het ogenblik ziet het weer er bij mijn in Almere goed uit ik weet natuurlijk niet hoe het weer is in Frankrijk maar om 8 uur weten we het en dan weten wij ook of de heren de juiste beslissing hebben genomen om van de vlieglijn af te stappen wandt gisteren kregen wij al de berichten toe gestuurd van leden die het daar niet mee eens waren . Hun bezwaar was op deze manier is het competenties vervalsing en dat heeft natuurlijk met de wind en de ligging te maken, ik zelf weet niet wat ik moet denken ik zie wel wat het gaat worden mijn zorg is gewoon dat onze  duiven op een verantwoordelijk en goede lossing naar huis toe moeten komen en niets ander .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.