De eerste aanval dit jaar

Gisteren was ik lekker met mijn duiven bezig toen ik een klap hoorde ik liep naar buiten en zag dat de jongenduiven onder het hok zaten en zelfs achter mijn schuurdeur ik dacht foute boel en ik zag in mijn ooghoeken de sperwer rond vliegen even snel tellen niets weg gelukkig Ik keek naar boven en zag dat een koppel kouwen hem weg jaagde dat wordt dus even goed opletten en ik dacht wel opdat moment was Ton maar hier zie foto Het weer dat gaat omslaan veel regen en zelfs weer een storm dus lekker weer om de jongenduiven uit te wennen maar het is niet anders .

Ik heb op een viertal jongenduiven na alles bij de doffers weg gehaald het gaat nu snel ik laat deze week de duivinnen er nog bij zitten en dan gaan deze naar hun eigen afdelingen toe en kunnen deze zich ook gaan voorbereiden voor de vluchten ik heb 13 duivinnentjes apart gehouden om mee te gaan spelen voor mijn is dat nieuw ik heb dat nog nkoit gedaan dus ik ben wel benieuwd.

Ik ben van huis uit een doffer man altijd mee gespeeld op de vluchten en dat beviel mijn goed maar de tijden zijn veranderd veel duivenmelkers spelen al jaren lang met hun duivinnentjes en ook behoorlijk hard dus ik zie wel hoe dat gaat verlopen .

Mijn weekend was voor mijn rommelig ik was met mijn gedachten overal en nergens ik weet even niet goed wat ik moet denken en geloof mijn dat is voor mijn niet goed wat ik niet kan en ook niet wil begrijpen dat is dat er mensen zijn die doen of ze het goed met je voor hebben maar in werkelijkheid is dat helemaal niet zo ik kan echt niet begrijpen waarom mensen dat doen waarom niet eerlijk tegen elkaar zijn ,waarom is dat zo moeilijk mijn andwoord daar op is dat zijn mensen die met alle winden mee draaien maar als je hun daarop wilt aanspreken dan weten ze even helemaal van niets en doen ze net of ze aan Alzheimer lijden deze mensen dit soort noem ik huigelaars ik heb liever met mensen te maken die het gewoon recht voor je raap zeggen voor deze mensen heb ik respect .

Gisteren even bij Roy Vos langs geweest om mijn prijs op te halen even van tevoren op gebeld en ik was verwelkom Roy vroeg mijn of ik den kopje thee wilden en vroeg mijn binnen even een praatje met zijn vrouw en toen begon het al snel over de duiven Roy behoort tot een van de top melkers in de regio dat is al gemeen bekend en samen met zijn goede vriend Richard v Zuilen ook een top melker en niet te vergeten Hans Kaars samen zijn zij de te kloppen mannen van Almere en de regio na het leuke gesprek nog een goede tip mee gekregen wat betreft het weg brengen van mijn duiven Roy dank je wel voor de gastvrijheid ik hoop dat jullie weer een goed vliegseizoen zullen hebben .

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.