De eerste africhting Breda

Vandaag de eerste africhting gehad voor de jongenduiven en ik had er 46 mee ik heb er nu 41 thuis ik moet er nog 5 hebben en wat ik zo al om mijn heen hoor mag ik dus niet mopperen, de eerste drie zaten goed vooruit ik klokte de eerste drie op 9.35 na 5 minuten kwamen er hoog uit de zie de foto zeker 20 jongenduiven uit zetten ik kon deze echt niet goed zien zo hoog zaten de duiven dit was de lucht op het moment dat de jongenduiven thuis kwamen en als je goed kijkt was meneer de rover leuk bezig

Ik zelf ben te vreden zoals de jongenduiven thuis kwamen dat is wel wat anders dan verleden jaar toen raakte ik op Breda 15 jongenduiven kwijt en tot nu toe maar 5 ik hoop natuurlijk dat er altijd nog een paar na gaan komen .

Het weer is warm en benauwd en toch trainen de weduwnaar hard de hele lucht is van hun ,ik kan gewoon niet begrijpen dat de mannen dan op de laatstevtwee wedstrijden  gewoon dik 5 minuten te kort komen ,maar ik maak mijn niet meer druk daarom het is even niet anders ,ik ga lekker met de jongenduiven aan de slag en kijk wel waar het schip strand .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.