De eerste dag mijn jongenduiven los

Vanmiddag mijn jongenduiven voor het eerst los gelaten even wennen maar binnen een poep en een scheet zaten deze allemaal buiten en , dat was even een feestje op de plank in de thuin en vanzelfsprekend even in mijn violen bak even de boel verkennen en dat moet en mag ook ik laat mijn jongenduiven gewoon mzeker de eerste weken gewoon hun gang maar gaan tot dat de eerste de lucht in gaan en dan is het af gelopen en gaan ik ze leren om op commando te aan luisteren .

De oude duiven zal vanmiddag los gaan laten de wind is wat in kracht afgenomen en de regen die valt gelukkig mee dus los laten eerst mijn doffers van vier tot vijf uur en mijn duivinnen deze mogen dan van vijf tot zes uur los en dan is het gedaan met de pret mijn duiven komen een keer per dag los smorgens slaan ik nog even over tot dat het weer wat zachter en beter gaat worden .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.