De eerste dracht

Gisterenavond heb ik mijn doffers en duivinnen in gekorft voor een dracht vluchtje van 100 km en ik heb de doffers niet getoond ik heb de duiven zo in de manden gedaan en ik moet zeggen dat ging goed de duiven waren rustig ik kon ze zo pakken geen probleem dus dat ging goed .Het was leuk om weer even op de vereniging te zijn en al die mensen weer te zien in goede gezondheid het inkorven werd gedaan door Ronal en Robin dat was leuk om te zien de oude kampioen en de nieuwe kampioen.De duiven voelden goed aan ik ben benieuwd hoe het zaterdag zal gaan de weersomstandigheden zijn prima de wind zou komen uit het oosten en dat met een matige windje moet dat voor de duiven goed vlieg weer zijn ik ben dan benieuwd hoe de duiven het gaan doen maar daar zal ik jullie zeker van op de hoogte gaan houden .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.