de eerste dracht

De eerste dracht is bij mijn goed verlopen en wat ik zoal hoorden bij veel duivenmelkers ook op een enkele daar gelaten natuurlijk, Ik zelf had 23 doffers mee en een is er helaas niet terug gekomen wel jammer maar dat kan gewoon gebeuren en dat zal ik nog wel een keer voort komen dat gebuurd gewoon Tijdens de vluchten kunnen ze verongelukken of worden gepakt door een roofvogel het kan van alles zijn het is alleen niet leuk als dat gebuurd het weer wat ze voorspelt hadden was niet helemaal goed de lucht zat goed dicht en dat met een goede oosten wind was het toch wel even zoeken voor de jaarlingen .De oude hadden er iets minder last van en deze waren dan ook zo weer thuis dat was voor de jaarlingen iets anders die hadden er wal wat moeite mee maar als ik het zo even heb beken was het toch weer een mooie uitslag en mag ik best tevreden zijn . En als ik het weer voor de aankomende week moet geloven dan kunnen de duiven hun borst nat gaan maken wind op de koppen en dat met 147 km voor de boeg dat word een kleine 2 uur vliegen dus goed voeren en wat meer vetten wand dat zullen de duiven wel nodig hebben .we gaan het zien en hopen dat het achter af dan weer allemaal mee zal vallen wand we zitten pas op zondag en in een week kan heel veel gebeuren toch.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.