De eerste feesten

De eerste feestjes zijn al weer begonnen gisteren avond de fondclub en ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit op deze gelegenheid kom ik heb er helemaal niks mee ik hou niet van drukte en mensen die hun eigen helemaal vol vreten en drinken nee niet voor mijn weg gelegd en begrijp mijn niet verkeerd voor heel veel duivenmelkers is dit geweldig.ik kom ook niet op mijn eigen vereniging bij de prijsuitreiking of feest avond ook geen tentoonstelling nee niks van dat alles en ik zie het nut er niet van in om mijn duiven 3 dagen in een klein kooitje te laten op sluiten en dan in zaal vol met mensen nee laat mijn duiven maar lekker in het hok zitten het kan mijn echt niet schelen of ik punten krijg voor de mooiste duif vind ze allemaal even mooie nogmaals voor een ander is dit wel top. Gisteren de jongen duiven afdeling netjes in gereedheid gebracht voor het aankomende en nieuwe seizoen in elke afdeling kunnen er twintig jongen duiven en ik wil ze dan gelijk gaan scheiden de doffertjes en duivinnentjes gelijk apart voor mijn wordt is dit nieuw en ik ben dan ook wel benieuwd hoe dat zal gaan maar dat is pas over enkele maanden. Nu doen de duiven het geweldig op de kruiden mix van Willem en de rui gaat gelukkig prima ik hoor wel weer om mijn heen dat het bij veel liefhebbers weer niet gaat zoals het zou moeten wat daar de reden voor is ik weet het niet wat ik wel weet is dat het altijd bij een en de zelfde liefhebbers is elk jaar weer en dan vragen ze aan iedereen hoe is dat toch mogelijk ik ben geen dokter als je dat wilt weten moet je hem bezoeken dat is wat ik iedereen kan aan raden ik zelf heb gelukkig nooit geen last gelukkig maar.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.