De eerste gewonde

Vanochtend mijn jongenduiven uit gelaten en naar een uur kwamen de duiven weer terug na dat ze uit waren gevlogen kwamen ze snel naar binnen en heb ik ze gevoerd normaal tel ik ze even maar dat was ik vergeten wand van midag kwam ik in de thuin en zag een duifje zitten ik liep naar haar toe en pakte haar op en zag eigelijk meteen dat ze de vleugel had geblesseerd ik zetten haar in een broedkooi en terwijl ik dat deed zag ik dat dit jong uit de duivin kwam die gisteren ook haar vleugel had geblesseerd ik dacht nog hoe is het mogelijk moeder en dochter samen in de ziekenboeg wel jammer maar ik hoop dat het bij het jongen duifje mee zal vallen maar ik weet wel dat de vleugel vannde duif altijd gevoeliger is ,Maar ik kijk wel hoe het zich zal gaan ontwikkelen.

Het weer is nog altijd dik onder de maat het blijft koud en dat met veel regen tussen door is dat geen echt duiven weer voor de zaterdag ziet het er ook niet heel best uit met veel  bewolking en regen niet echt lekker maar wel hogere temperaturen ,voor de zondag ziet het er beter uit droog en zonnig dus misschien maar een nachtje over blijven laten staan hebben de duiven dat ook vast gehad maar het is nog geen zaterdag dus daar kan nog van alles veranderen .

De wind gaat wel draaien en gaat naar het zuiden en dat betekent dat de duifen een hogere snelheid kunnen gaan halen voor mijn duiven is het 385 km en dat is toch altijd nog vier uur vliegen we wachten af en zoals het er nu naar uit ziet ik geef 24 duiven mee  .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.