De eerste jongen

Morgen gaan ik de eerste jongenduiven ophalen bij Jhon de afdeling waar ze in gaan is helemaal klaar lekker wat stro op de vloer gedaan voor de kou wandt vergeet niet de jongenduiven komen uit een broedschaal waar of stro een matje of tabakstelen in liggen en dat is warm en op die manier boots je dat een beetje na ik speen gelijk de vier jongenduiven van mijn twee kweekkoppels af zodat ze samen lekker in hun afdeling kunnen gaan beginnen aan hun toekomst de postduif .

Ik hoor dat einde van de maand ook de jongenduiven van Hatty Roest klaar zijn deze kunnen dan mooi gelijk in de eerste afdeling waar de acht jongenduiven al zitten dat zijn er dan 23 dat is precies goed ik wil in elke afdeling 25 jongenduiven dat is wel het max maar zoals het er nu naar uit gaat zien met mijn eigen jongenduiven er bij deze zijn over 14 dagen klaar 30 stuks de rest heb ik verkocht aan een liefhebber uit Amsterdam ik hoop dat hij er veel geluk mee heeft zijn vader heeft in het verleden ook duiven van mijn gehad en was daar best goed mee succes man . Ook komen er nog 4 van Joël de ruiter uit Bussum bij en van Hans Niele dat is in totaal  58 jongenduiven dat is iets te veel wandt er komen er ook nog 4 bij van mijn kweekkoppels die zitten nu op de tweede ronden maar even kijken hoe het gaat moet goed komen.foto boven is het jong op foto twee beneden .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.