De eerste jongen zijn gekomen

Ik heb vanochtend de eerste jongenduiven op gehaald bij Jhon boode en zoals gewoonlijk stond de koffie en thee alweer klaar bij de familie altijd gezellig en ze geven je ook het gevoel dat je ook echt welkom bent en dan natuurlijk Jhon zelf een duivenman in Hart en nieren zoals hij praat over de duiven geweldig ik denk als ik niet zeg zullen wij naar de jongenduiven kijken dan is de dag zo om en kan ik nog blijven mee eten ook Jhon en natuurlijk ook moeders dank jullie weer voor de leuke ontvangst en de prachtige jongenduiven zie de foto’s maar .

De vier jongen van mijn twee kweekkoppels heb ik ook gelijk gespeend en zitten nu lekker bij elkaar en laat de rest nu ook maar komen dan kan ik alles gelijk gaan uit wennen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.