De eerste jongen zijn geringd

Vandaag de eerste jongenduiven geringd en nu gekeken of ik de ringen goed heb gedaan en niet zoals gewoonlijk op ze kop altijd een probleem bij mijn maar ik probeer op te letten zoals ik wel vaker zeg nu de eerste zijn geringd gaat het snel en voor je het weet zit het hok weer vol .

De sneeuw heeft plaats gemaakt voor de regen en aan het einde van de week gaat de alweer naar 14 graden temperatuur het moet toch niet gekker gaan worden is het goed ik weet het niet volgens mijn begind de temperatuur pas op te lopen in maart en dan ook meestal maar de eerste twee weken of de laatste twee weken en daarna is het weer regen en dat is Nederland .

Bij Ton is alles verkocht de klok en het duivinnen hokje deze mensen zijn keurig hun afspraken na gekomen dus zo kan het ook geen kul verhalen nee komen kijken en gelijk alles netjes geregeld .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.