De eerste overnacht vlucht

Gisteravond hebben de fond spelers hun duiven in gekorft voor hun eerste overnacht vlucht en ook voor hun duiven ziet het weer er prima uit de duiven worden dan vrijdag in de middag gelost en als alles dan volgens plan gaat dan kunnen de duiven smorgens al gaan vallen ik wil dan ook de fond spelers veel vlieg plezier toe wensen .

Voor vrijdag denk ik dat er 23 duiven mee gaan en ik denk dat ik geen risico wil nemen met de doffer die zij vleugel licht heeft bezeerd de duif traint goed mee maar als hij binnen komt dan zien ik hem toch wat trekke met zijn vleugel en dan de duif mee geven met een noorden wind is volgens mijn niet verantwoord en daarom denk ik dat deze week de duif thuis blijft en dat ik de duif de week daarop weer kan mee geven maar dan moet de vleugel wel honderd procent inorde zijn .

Als het weer zondag goed is en blijft dan wil ik gaan rijden met mijn jongenduiven wand het schiet nu snel op wandt voor je het weet staan de vluchten weer voor de deur en dan is het wel verstandig dat je de jongenduiven wel een paar keer zelf hebt weg gebracht even in de mand dat is echt wel nodig even laten wennen de eerste keer zal je zien dat de jongenduiven even in paniek raken . Wat gebuurd er met ze allen in een mand dat is best even stressen maar als je dit twee of drie keer hebt gedaan dan zal je zien dat de jongenduiven dit snel door hebben en dan gaat alles van zelf .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.