De havik

Terwijl ik mijn verhaal wil gaan schrijven over afgelopen zaterdag hoor ik een klap en ik zie dat de havik na lang te zijn weg geweest bij mijn doffers een aanval doet ,deze meneer heb ik zeker al een paar jaren niet meer gezien en nu is hij daar weer en de doffers die zijn in geen velden of wegen meer te zien ,ik weet dat ik moet selecteren maar ik doe dat liever zelf daar heb ik volgens mijn de havik niet voor nodig .Gelukkig waren mijn jongenduiven net weer terug van hun training en waren al naar binnengekomen gelukkig .

Gisteren waren de jongenduiven mee op een africhting en kwamen supper goed naar huis terug ik was daar wel content mee wand de jongenduiven waren behoorlijk ziek geweest na de vlucht van Duffel en het was nu weer voor de eerste keer dat deze de mand in gingen .

Volgende week komen mijn duivenvriend op bezoek wand dan is het een echte vlucht en gaan de jongenduiven weer naar Duffel ik hoop van harte dat dat allemaal goed mag gaan en dat geld natuurlijk ook voor mijn duiven collega’s.

Zaterdag was weer een goede dag voor mijn vereneging en moet ik de hokverzorger van de Hr J Lamers gaan feliciteren met de mooie uitslag met zijn  jongenduiven . Zijn persoonlijke hokverzorger de Hr Crol is zeker geen onbekende in de duivensport en heeft daar voor gezorgd Heren van hartelijk gefeliciteerd. Ps Jan blijf lekker met Inge op Texel.

Gisteravond zag ik ook weer de uitslag van Jelger Klinkenberg man dat is niet normaal hoe die man te keer gaat met de jongenduiven supper weer gedraaid Jelger Klinkenberg.

Mijn doffers komen net terug en ik ben benieuwd wat de schade is ik hoop natuurlijk van niet maar je weet het nooit .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.