De Heren hebben de weerkaart gevonden

Gisteren kwam het bericht dat de africhting van de jongenduiven niet door gaat de Heren willen geen risico’s nemen met de jongenduiven gezien het weer voor aankomende zaterdag hoe is het mogelijk wie heeft de weerkaart zo snel gevonden geweldig even een applaus maar niet heus .Dit hadden jullie  beter ook afgelopen zaterdag moeten doen dan hadden velen duiven en liefhebbers hun duiven op een eerlijke en normale manier thuis kunnen krijgen dit is voor mijn nog steedts onbegrijpelijk. Maar hoevheet het spreekwoord ook alweer asl het kalf verdronken is dan demt men de put zo is het toch . Nee de afdeling en de mensen die hier voor verandwoordelijk zijn geweest kunnen bij mijn zeker geen goed meer doen maar volgens mijn is dat al jaren bij hun bekent .

Afgelopen dagen had ik ook netjes een mailtje gestuurd naar de n.p.o en had ik keurig en netjes gereageerd op het verhaaltje over het weer van Ben Geerding en ik moet zeggen ik kreeg netjes een berichtje terug .dus niet en zo gaat de Hr Geerding dus met zijn mailtjes en berichten om lastige vragen daar kun je beter niet op reageren gewoon naast je neer leggen dat is wat hij dus doet wel mooie verhaaltjes schrijven en de mooie jongen uit hangen maar  niet even reageren op een mail in mijn ogen een waardeloze man als het moeilijk vragen worden zijn wij dus niet thuis en dit geld niet alleen voor hem maar ook voor diverse mensen van de afdeling 7 .

En nu het jongenduiven spel het Word ieder jaar gekker kijk nu alleen maar naar de op leer  vluchten wij beginnen met Vuren dan naar Breda daar kan ik mijn nog steedts in vinden maar dan komt het de derde vlucht is Roosendaal kan ook nog maar dan Duffel dat is nog steeds een dracht vlucht voor mijn jongenduiven 147 km en dan gaan de jongenduiven naar  Asse Ze Lik dat is voor mijn duiven 174 km dacht ik en dat zou voor mijn duiven hun eerste punten vlucht gaan worden waarom niet gewoon vanaf duffel . Ik begrijp dat er liefhebbers zijn die door de vogelgriep ergens ander moeten gaan inkorven en daarom bij ons worden in gedeeld dus de lijn word niet langer maar in dit geval veel breder is dat ongunstig voor onze jongenduiven ik denk zeker op de korte afstanden op de langere afstanden denk ik zelf van niet .Maar waarom kan A1 niet gewoon alleen lossen is het een financiële kwestie als dat zo zou zijn dan denk ik dat als je de vracht prijs iets omhoog zou doen dat de liefhebbers daar volgens mijn geen moeite mee zouden hebben , en is volgens mijn het probleem gewoon op gelost en kun je de dujven gewoon netjes inkorven .nu twijfelen veel liefhebbers en blijven hun jongenduiven zelf weg brengen tot dat de afstand lang genoeg is om op een verantwoordelijk manier hun duiven te kunnen gaan inkorven en ook thuis kunnen krijgen . Elk jaar hebben wij weer te maken met deze problemen hoe kun je dit nu eens en voor altijd gaan uit sluiten en gewoon op een normale manier gaan beginnen met het jongenduiven spel .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.