De jongen

Mijn jongen duiven doen het super goed zelfs zo goed. Ik laat de duiven  zoals gewoonlijk iedere morgen om acht uur los en dan zijn de duiven minimaal anderhalf uur weg top dus zo moeten we het hebben alleen deze morgen zelfde tijd los want ik wilde daarna de jongen weer gaan weg brengen dus alles netjes klaar gezet want de jongen waren volgens het schema met een anderhalf uur wel terug. Dat liep deze morgen even wat anders na dik twee uur kwamen de duiven terug en kwamen ook meteen naar binnen alleen zag ik met binnen komen dat het ze niet allemaal waren na een half uurtje eerst even de duiven laten drinken ben ik de duiven gaan pakken om ze toch weer even weg te brengen voor de tweede keer maar tijdens het pakken merkte ik al dat het er geen veertig waren maar slechts dertig dus tien stuks minder toch maar in de manden gedaan en in de aanhanger gezet. Toen ik weg wilde gaan zag ik er nog vier aankomen dus even gewacht en ook deze even gepakt en in de mand gedaan.  Nu nog zes te gaan. Ik ging op pad met de duiven en heb ze rustig gelost de duiven waren snel uit het zicht dus dat was wel goed toen ik thuis was aan gekomen zag ik dat er nog twee duiven waren gekomen dus nu nog vier te gaan. De jongen die ik had weg gebracht waren  snel terug en vielen direct op de planken en liepen meteen naar binnen na tien minuten voerde ik de duiven maar was er nog steeds vier kwijt ik moest weg en heb de boel afgesloten maar wel een plank open gelaten zodat de laatste vier van de ochtend training naar binnen konden niet in het hok maar wel in de ren. Toen ik om drie uur thuis was zag ik dat er nog twee duifjes waren gekomen dus nog twee te gaan en nu maar hopen dat deze ook terug kunnen komen. Je ziet dus waar vliegen de duiven naar toe en wat komen de duiven tegen tijdens de training. Heel veel andere duiven en daar kunnen ze dus achter aan gaan en dan krijg je dit soort dingen ze denken dat ze in het goede koppel zitten maar dat blijkt dus niet en stel dat het een koppel uit ……………..is dan moeten die duifjes wel terug vliegen laten we dat dan wel hopen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.