De jongen zijn verdeeld

Vandaag de jongenduiven duiven weg gehaald samen met de duivinnen ik heb wel een jong laten liggen bij de doffers normaal doen ik dat niet maar ik wil even kijken of mijn dit bevalt en gelijk even kijken hoe mijn doffers daarop reageren en of ze de jongenduiven goed blijven voeren is dat het geval dan laat ik de jongenduiven bij de doffers zo niet dan verhuizen de laatste jongenduiven ook naar de duivinnen toe .

Woensdag gaan ik mijn aangekochte jongenduiven ophalen bij Hatty en Adriaan Roest ik ben benieuwd ik hoorde dat ik zelf de jongenduiven mag gaan uit zoeken het zal mijn benieuwen ik denk dat het winkelen wordt in een snoepwinkel dat gevoel neem ik woensdag mee naar Hatty.

En als het goed is krijg ik ook bericht dat mijn duiven aanhanger deze maand of einde deze maand klaar zal zijn dat zou lekker zijn het weer is goed dus als ik hem heb kan ik het gelijk gaan uit proberen.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.