De juiste beslissing

De afdeling 7 heeft gisteren de juiste beslissing genomen om al de duiven vluchten afgelast te hebben de temperaturen die laten het niet toe om op een verantwoordelijke manier de duifjes naar huis toe te laten komen daarom geef ik mijn afdeling een dikke pluim .

Gisteravond belden een vriend van mijn met de vraag of hij mijn duiven mee kon nemen hij ging naar Kaatsheuvel ik moest even na denken en vroeg hoe laat wil je dan gaan rijden hij zegt ik moet om 5 uur weg en dan ben ik bij de klant om 6 uur dan zou ik de duiven kunnen lossen ,ik denk even na en zeg oke ik zet de duiven klaar dan kun je deze uit mijn thuin mee nemen en inderdaad hij heeft de duiven op gehaald ik zit nu lekker in mijn thuin en de klok die staat op 8.15 en hij heeft de duiven los gelaten om 7.15 het wdder is prima en de barometer die staat op 16 graden Celsius dus dat is nog prima te doen .

Nu hoor ik natuurlijk mensen denken maar de vluchten die gaan niet door en dan breng je toch je duiven weg ja waarom niet het weer is koel en een mooie helderen lucht en een kalm windje mooie vlieg weer toch ,en ik moet wel mijn Jongenduiven hebben nog weinig gehad en ik moet ook nog op vakantie dus voor mijn jongenduiven isvdit gewoon goed en ik vind het nu zeker nog verantwoord om de duiven weg te brengen .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.