De Kampioen van Nederland

Dit wil ik toch wel even vermelden. Ik hoorde dat mijn clubgenoot Robin Richter de grote kampioen van Nederland is geworden met de jongen duiven, en dat met een klein hok bestand. Dat noem ik echte klasse, en dat een zitten over geheel Nederland. Voor al die grote mannen zitten dat is een droom die uit komt daar doe je het voor. Robin van harte man het is je gegund. Ook zag ik een advertentie staan van mijn duiven vriend Ton Mennering uit Assendelft deze man heeft het grootste bij hok met de duiven van Cyriel Lambrechts uit Berlaar zitten Ton is een vriend die iedereen als het kan helpt op wat voor manier dan ook. En ik weet als geen ander wat voor goede duiven Ton heeft zitten en met mijn velen uit Nederland iedereen heeft wel een of meerde kampioenen op het hok zitten die bij Ton of bij Cyriel afkomstig zijn.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.