De kerst

En morgen is het dan al weer eerste kerstdag de tijd is letterlijk voorbij gevlogen en de kerst valt dit jaar voor velen mensen niet echt gunstig op zaterdag en zondag dus geen exstra vrije dagen dat is wel  jammer voor de mensen die nog bij een baas werken en voor de baas zelf is het natuurlijk wel lekker .

Ik ben met de kerst gewoon thuis met mijn gezin even twee dagen lekker niets doen en even genieten .Ik schrijf dit zelf en terwijl ik dat ook doe gaan voor mijn de werk dagen wel gewoon door en ik moet eerlijk zeggen ik vind dat heerlijk zet mijn alstublieft niet de hele dag op een  bank of stoel wand dan word ik gek mijn kinderen kom rond twee uur en dan zorg ik dat ik wel netjes alles klaar hebt dan zijn mijn duiven gedaan en dan kan ik rustig gaan zitten en dan moet ik het wel een uurtje of 5 of 6 kunnen gaan uithouden.

Bij deze wens ik iedereen een goede kerst toe en een voorspoedig 2022 .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.