De kleuren zijn bekend

Bij mijn jongenduiven gaan ik al zien welke kleuren de jongenduiven gaan krijgen ik zie wat blauwe krassen en vaal en ja weer een ooievaartje dus kleur zat .Ik denk dat ik mijn duivinnen over een goede week naar het jongenduiven hok zal gaan doen zodat ik mijn doffers dan terug naar hun broedkooien kan laten gaan dan zit hun straf er wel op .Mijn doffers zitten nu een paar dagen in het jongenduiven hok en ik heb deze echt even genegeerd en ik ben nog steedts boos op de doffers wat een sukkels om gewoon maar jongenduiven te gaan verwonden daar moet je bij mijn echt niet mee aankomen .

Mijn duivinnen die brengen mijn jongenduiven supper groot de mest is om door een ringetje te halen en de jongenduiven leggen met de korpjes vol Dus een dikke tien voor mijn duivinnen zoals zei dat doen lekker rust in de hokken geen gevechten en de duivinnentje zitten als ik in het hok kom boven op mijn rug het is net of ze willen zeggen bedankt baas .

Je ziet het echt aan de duivinnen geen gejaag meer gewoon kunnen eten en drinken en ook op hun gemak hun jongenduiven kunnen voeren en dat is wat ik graag zie .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.