De kou op komst

We moeten al weer krabben smorgens lekker laat de wintermaanden maar komen lekker schaatsen mag wel weer een keertje tijd worden een lekkere winter goed voor al het ongedierte en ook goed voor ons en de duiven maar helaas is het bij ons de laatste jaren alleen maar een kwakkel winter echte winters die komen hier haast niet meer voor we mogen blij zijn met een of twee weken en dan is het weer over.Voor de liefhebbers die wel aan winterkweek gaan doen is de kou natuurlijk niet echt welkom wat hun betreft mag deze gewoon weg blijven wand je weet als de kou zou door zetten dan komen de duiven niet zo snel op eieren wat wij vergeten is dat winterkweek eigelijk wel iets onnatuurlijks is de meeste duiven zitten in de maand november nog steedts in de rui periodes en volgens mijn druist het in met de natuur normaal koppelen wij de duiven in januari of februari en nu doen de meeste dat al in de maand november nee voor mijn geen winterkweek.Mijn duiven zien er goed uit en ze draaien nog elke dag hun rondjes ik blijf dit doen om dat ik zie dat de duiven zich daar goed bij voelen ik vind het zelf ook wel lekker de duiven zijn dan buiten en ik kan dan lekker mijn hokken schoonmaken ik doe het schoonmaken elke dag en ik voer de duiven wel een keer op de dag ik doe dit wel op vaste tijden zo dat de duiven wel weten met welke regelmaat ik kom en geloof mijn dat weten de duiven precies die hebben echt een in ingebouwde klok.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.