De kruiden van Willem v Dam

Ik ben vandaag begonnen met de kruiden mix van Willem van dam deze kruiden maakt hij zelf en ik zag hem deze vaak gebruiken ook tijdens het vluchtseizoen en ik was wel benieuwd wat voor kruiden het waren en ik vroeg hem naar deze mix maar Willem geeft dat geheime recept niet prijs wel kreeg ik van hem een fles en gebruik dat nu ik heb dat ook wel in het voor jaar gegeven en ik wist niet wat ik toen zag mooie mest en heel veel dons en de duiven die glimmen tegennje aan dus al dat gelul met de fles van Guus en de fles van Jan of Piet geloof mijn dat zijn flessen die kosten je heel veel geld mijn advies is neem contact met Willem van dam op of kijk op zijn duiven site flevo pigeon daar kun je met al je vragen bij hem terecht.De duiven laat ik nu elke dag los het weer is goed dus maak ik daar dank baar gebruik van en de duivenntrainen er vrolijk op los en de rui loopt lekker door .een vraag kreeg ik van een duivenmelker of ik aan winterkweek ging doen ik vertelde hem dat ik daar niet aan doe de reden ik heb dat wel eens gedaan maar heb daar toen geen succes mee gehad dus nee niet voor mijn ik kopel de duiven meestal de eerste week van januari en dat bevalt me best maar  eerst de rui en dan zien we wel weer.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.