De laatste 3 jaren

Even een woordje vooraf.

Zoals ik op mijn site vertelde heb ik een nieuwe start gemaakt en dat ik best leuk mee vloog maar niet zoals ik dat jaren daarvoor deed dat was gewoon inkorven en wachten en wetende dat het eigenlijk allemaal van zelf ging al korfde ik een krant in bij wijze van spreken dan kwam die ook naar huis .

Nu terug kijkende naar de laatste 3 jaren kan ik wel stellen dat het steedts beter is gegaan, gezien de resultaten en de mooie uitslagen kan ik echt trots op mezelf en de duiven zijn.

Zoals ik al eerder aan gaf heb ik ook nieuw materiaal aan geschaft en die hebben het voortreffelijk gedaan,dus dat was een goede investering.

In 2016

 • 2e Vitesse onaangewezen
 • 2e Vitesse aangewezen
 • 2e Midfond onaangewezen
 • 3e Midfond aangewezen

De jonge duiven deden het super elke week vroege duiven tot de een laatste vlucht stond ik bij alle kampioenen, maar toen moest ik op vakantie en heb toen het spel niet af gemaakt, maar dat geeft niks ik was tevreden.

Ton Mengerink

2017 de duiven waren super in orde mede door mijn duivenvrienden die me behoorlijk wat goede raad mee gaven zaten ze goed in form ik wil dan ook Ton Mengerink uit Assendelft heel erg bedanken voor de medische begeleiding en ook duivenvrienden Willem van Dam en Henk Bisschop uit Almere bedankt. Ook bij Willem kon je voor al je vragen en goede duiven terecht. Ik heb al verschillende goede duiven gehad,  ja gehad met gesloten beurs waar hoor je dat nog.

De kampioenschappen van 2017

 • 2e Vitesse onaangewezen
 • 2e Vitesse aangewezen
 • 2e Midfond onaangewezen
 • 2e Midfond aangewezen
 • 2e Generaal Snelheid aangewezen
 • 2e Generaal Snelheid onaangewezen
 • 3e asduif 51355316
 • 9e asduif 51539021
 • 8e asduif 66082471
 • 2e snelheid 51539021
 • 8e snelheid 51538995
 • 5e generaal totaal 51539021
 • 9e generaal totaal 51538995
 • 3e generaal totaal 51539021
 • 7e generaal 5153995

Ja en dan komen de prijzen er ook nog bij van de oude kring Hilversum daar ben ik ook bij de kampioen geëindigd.

Dus we kunnen zeggen een goed oude duiven seizoen.

Wat betreft de jongen duiven dat is op zichzelf de eerst vluchten vrij goed gegaan maar toen kwamen de klappers op een vlucht was ik er 9 kwijt en andere hokken wel alles het was echt verschrikkelijk ik denk bekijk het maar dan maar op de natoer nog een jonge duivenvlucht mee gedaan, ging echt goed en toen door gespeeld op de natoer na 3 vluchten gestopt geen verliezen .

Na de vakantie ik heb een mooie ploeg over gehouden en ik zie het seizoen van 2018 met veel plezier tegemoed .

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.