De laatste dag

Het is de laatste dag van het oude jaar en morgen beginnen we aan het nieuwe jaar en ik hoop maar dat het nieuwe jaar ons meer geluk en gezondheid zal gaan brengen.

Het was voor iedereen een moeilijk jaar en ik ben bang dat het nieuwe jaar het eerste half jaar niet anders zal zijn gezien de nieuwe ontwikkelingen.

Op 8 januari worden de eerste mensen als alles goed verloopt gevaccineerd en in de loop van de daarop volgende maanden moeten dan als het goed is bijna alle mensen zijn gevaccineerd en kunnen de mensen misschien weer hun normale leven weer gaan op pakken .

Gisteren kreeg ik te horen dat een hele goede duiven vriend van mijn zijn lieve vrouw ernstig ziek was, dan is het stil en dan gaat er van alles door mijn hoofd heen van waarom ik weet op dat moment niks te zeggen wand wat moet ik zeggen ik weet het niet ik wens hun samen heel veel sterkte dat is wat ik zeg.Je hangt dan de telefoon op en ben ik in gedachten.

En dat is wat ik bedoel met waar maken wij ons toch elke dag weer druk om en maken wij van de meest onnozele dingen een heel groot punt.

Dat zit in de mens de een laat alles aan hem voorbij gaan en de ander gaat daar gewoon wat minder makkelijk mee om en dat laatste geld zeker voor mijn vroeger loste ik dat gewoon op met niet altijd de juiste manier maar nu moet je eerst goed gaan nadenken voor je wat wilt zeggen en denken of je het wel op de juiste manier doet om er juist voor te zorgen dat je de mensen niet kwetst en daar ontbreekt het soms wel eens aan wat ik zelf in al de laatste jaren hebt geleerd is toon respect en je krijgt daar respect voor terug en praat dingen gewoon uit .

Mijn duiven gaan goed en de jaarlingen hebben allemaal hun kooi uit gezocht en ik ben gisteren dan ook begonnen met wat oude duiven terug te plaatsen zodat ook zij aan hun nieuwe hok genoten kunnen gaan wennen.

Nogmaals wil ik alle mensen heelveel strekte toe wensen in het aan komende nieuwe jaar en hopen dat het geluk en vooral gezondheid hun mag toe komen .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.