De laatste jongenduiven

Eergisteren twee mooie jongen duiven op gehaald bij Hans Nielen leuk ontvangen gezellige man je komt binnen en je krijgt het gevoel dat je ook gelijk welkom bent de jongen waren top uit de goede lijnen dus wie weet Hans dank je wel en succes .

Gisteren ook even bij de toekomstige kampioen Joël de ruiter langs geweest was leuk binnen komen werd begroet door de waak hond .Ik had wat bonnetjes van Joël gekocht en gisteren kon ik de eerste ophalen en deze kwam ook gelijk uit de lijn van Bakker uit Veenendaal een mooi jong wat ik zo leuk vond je krijgt gewoon bij elk jongen een mandje daar bij waar maak je dat nu mee en ook kreeg ik twee eieren mee uit zijn top koppel en daarna kreeg ik gelijk alle duiven in mijn handen jongens hou deze man in de gaten als hij alles op de rit krijg dan kunnen we onze borsten gaan nat maken Joël ik bedank je en wens je heel veel succes .

Vrijdag gaan we om 5 uur beginnen met inkorven bij ons in de vereniging mooie tijd ik zag gisteren het inkorf schema het zag er perfect uit dus we gaan beginnen alleen het weer is ons aankomende zaterdag niet zo goed gezind wel droog maar een koude n.o wind 3 met 8 graden  niet echt bevorderlijk voor de duiven gisteren 25 graden dat is een verschil van 17 graden maar we gaan het zien succes allemaal .de boom staat er weer mooi bij bij mijn familie

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.