De laatste overnacht vlucht

De klassieker vanuit Bergerac met een deelname van 25550 duiven werd een succes voor de Comby Kuier Crol met een mooie 24 nationale plaats bij deze mijn felicitaties aan Angelique en Jacco een top hok met duiven waar iedereen dit jaar rekening mee moest gaan houden en de Combinatie heeft het weer waar gemaakt met top uitslagen top top .

Bert de Clerx heeft dit jaar wel na een wat moeizamer stad toch ook weer laten zien dat hij nog steedts de te kloppen man is en dat hij zich kan meten met de beste fond spelers Bert ook voor jou top gedaan ,en ik weet het niet maar waren jou jongenduiven voor de deur gelost ik zag de uitslag top .

Wat mijn ook op viel was dat de Combinatie Van Dam Bisschop de jongenduiven ook goed hebben zitten en dat was voor hun ook wel weer goed ,ook hun hebben een moeilijk start mee gemaakt en daarom hoop ik dat het jongenduiven spel voor hun zeker goed zal gaan uit pakken en als een man dat kan is het Willem .

En dan de man die de eerste plaats pakte was Frans Richter de man heeft de duiven goed zitten en draait de duiven aan een touwtje ook hier mijn felicitaties.

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.