De laatste twee vluchten

Gisterenavond ingekorft voor de laatste Vitesse vlucht en ik heb 16 doffers mee gegeven ik ben benieuwd van welke kant de doffers nu gaan komen ik heb dan ook totaal geen verwachtingen vandaag en kijk wel hoe het gaat ,maar eerst maar even kijken of die gasten op tijd zullen zijn voor het laatste dakraam .Aankomende maandag gaan mijn jongenduiven mee voor de laatste dracht vlucht en daar ben ik wel erg benieuwd naar hoe dat zal gaan en dan vrijdag is het dan de eerste oficele vlucht van uit Duffel, en zoals het er nu voorlopig naar uit gaat zien wordt het weer behoorlijk warm maar dat zal voor de jongenduiven geen probleem zijn .

Gisteravond heb ik ook even gesproken met Co van de Combinatie Slotter van Wettum was even leuk om met hem te praten wand normaal zien wij Co niet op de vereniging maar Theus was druk dus moest Co het nu even zelf doen de duiven brengen ,even wat bij gepraat over de goede prestaties die de Combinatie elke week weer neer zetten en dat met alleen de duivinnen dat is gewoon klasse, maar ik weet nog goed toen Co zijn vader nog bij de Combinatie zat toen waren hett elke week wel de te kloppen mannen en moest je van goede huizen komen om deze te verslaan .

Ik wil alle liefhebbers veel succes wensen op bijde vluchten vandaag .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.