De laatste vitesse vlucht

Gisteren de duiven in gekorft van de liefhebbers voor hun eerste dagfond vlucht ik zelf korf de duiven op de laatste vittesen vlucht in en speel de duiven dan nog op drie midfond vluchten in en dan is het klaar voor mijn duiven.De jongenduiven die gaan ik op Breda mee voor de eerste keer mee geven en speel de duifjes dan elke week door ik ga dit jaar niet naar Spanje dus ik kan nu alles met de jongenduiven mee spelen en dat zelfde geld ook voor mijn duivinnen die gaan ik op de navluchten spelen ik heb dat jaren niet gedaan dus dat zal mijn gaan benieuwen. Ik korf vanavond 19 duiven in en ik hoop dat gezien de wind en de regen die we kunnen gaan verwachten wat het zal gaan worden.Ik heb mijn site aan gemeld bij de duiven vereneging PV de lelybode uit Lelystad wat ik hoor zijn leuke berichten deze vereneging is goed bezig met de duivensport te promoten en daarom heb ik mijn aan gemeld de man die hier achter  zit is Willem van Dam uit Almere Willem heeft zich voor genomen om de vereneging te proberen  een nieuw leven in te blazen en wat ik hoor en zie lukt dit goed dus vooral zo door gaan zoals jullie nu bezig zijn .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.