De laatste vlucht

De laatste vlucht staat voor de deur en het weer laat nu zijn slechte kant zien zaterdag veel regen en het lijkt er op dat de herfst zich nu al gaat aankondigen dus ben ik benieuwd wat het gaat worden voor de duiven en de liefhebbers zaterdag.Waar ik mijn veel meer zorgen om maak is de tweede golf van het Coronavirus bij ons in Almere is code oranje al afgegeven en elke dag komen daar meer besmettingen bij en dat geld ook voor meer delen in Nederland ik hoop dat de mensen verstandig zullen zijn en niet zoals die sukkels die maar blijven roepen dat zij het er niet mee eens zijn en dat het allemaal zo onmenselijk is en niet eerlijk kom op en  pleur op zeg wie en wat denken jullie wel dat jullie zijn.Mijn duiven gaan als een speer en de rui komt is nu echt goed op gang gekomen.Ik laat mijn duiven wel elke los en dat wil ik ook blijven doen ik vind dat toch beter dan de duiven laten vast zitten ik heb dit verleden jaar ook gedaan en ik had totaal geen last van aan vettende duiven en daarom doen ik dat .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.