De laatste weken kan ik de klok er op gelijk zetten

Elke donderdag en vrijdag komen er bij mijn jongenduiven terug zo ook gisteravond weer ik begrijp daar niets van maar het is wel goed om te zien dat de jongenduiven toch op hun eigen krachten na weken toch de weg naar huis terug weten te vinden .Alleen gisterenavond pakte ik de duif omdat ik twijvelde ik zag niet goed of de telefoonstrip om zijn chip zat ik keek naar het ring nummer en deze was van mijn ik keek ook even in de vleugel wat mijn eigelijk gelijk  op viel dat de laatste twee pennen waar ik altijd op stempel waren getrokken en daarom was mijn nummer niet meer te lezen .Wat ik tegen deze duivenmelker wil zeggen dat is dat ik hoop dat je klauwen er af zullen vallen wat een naren mensen heb je toch hoe ziek kan je wezen om een duif op deze manier te behandelen in mijn ogen zijn deze mensen het dood schoppen niet waard dat is zoals ik daar over denk blijf met je poten van andermans duiven af  .

Ik vind het heerlijk geen inkorven lekker rustig boodschappen kunnen doen en zaterdag lekker leuke dingen doen geen duiven lekker en ga ik bij een ander kijken nee echt niet als ik dat zou gaan doen dan kun je net zo goed zelf de duiven inkorven dus vrij en even aan andere dingen denken .De telefoon blijft maar overgaan met mensen die toch wel interesse hebben in mijn duiven, onbegrijpelijk in mijn ogen kunnen ze beter bij de echte kampioenen de duiven gaan kopen .

Alles is lekker opgeruimd en schoon de jongenduiven heb ik gescheiden en kunnen nu aan de rui gaan beginnen voor hun is het rust geen stress meer gewoon je rondjes draaien om het huis en even lekker doen waar ze zin in hebben geen vaste tijden meer gewoon doen hoe het uit komt maar wel alles lekker schoonhouden en de duifjes wel in de gaten blijven houden dat zijn nu de dagelijkse bezigheden en dat bevalt mijn uitsteken.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.