De lucht is grijs en dicht

Deze ochtend is het zelfde weer beeld dan gisteren ochtend de lucht is grijs en zit pot dicht . ik ben benieuwd wat het verderen verloop vandaag gaat worden voor de dagfond duiven is het vandaag dag 4 dat deze in de wagens zitten en voor de Vitesse is het dag drie in de wagens .Is  dat bevorderlijk ik zelf denk het van niet het zal mijn dan vandaag ook benieuwen wat het gaat worden  gaan de duiven los zo ja en hoe is het weer dan onderweg voor de duiven ik hoop dat het goed gaat en dat de duiven goed naar huis kunnen komen .

Gisteren even goed de stukjes van het n.p.o door gelezen en wat mijn opviel was het stukje over de partij voor de dieren .en als ik dat dan goed heb gelezen dan worden de regels vlink aangepakt en dat zal dus ook het geval zijn voor de duivensport in Nederland . Wat kunnen wij daar zelf aan gaan doen er in ieder geval voor zorgen dat wij de duivenmelkers van Nederland er voor moeten zorg dragen dat bij ons thuis op de hokken alles goed inorde moet zijn en dat de huisvesting goed en zo dier vriendelijk op orden moet zijn wand dat is wat de partij voor de dieren op haar lijstje heeft staan de duiven moeten zich goed kunnen bewegen en mogen niet opgesloten zitten in te kleine ruimtes. Ik ben van mening dat de duivenmelkers in Nederland goed voor hun duiven zorgen en dat bij de meeste de huisvesting prima inorde  is .Je hebt natuurlijk altijd wel iemand die dat niet heeft maar de maatregels die deze partij wil door voeren gaat mijn wel te ver weten deze mensen wel wat postduiven houden is en hoe je dat moet doen is daar wel goed over na gedacht ik zelf denk van niet dus mijn advies aan hun kom eens kijken hoe de duivenmelkers in Nederland met hun duiven om gaan en spelen dat lijkt mijn het beste voordat je met regels komt die voor het grootste gedeelte van de duivenmelkers in Nederland nergens op slaan .

Gisteren weer nieuwe sokken van mijn kleindochter gehad doet ze altijd vind ze leuk zie foto

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.