De maan en de verduistering

Eergisteren ging ik om 4 uur smorgens naar het pand toe en onderweg zag ij de maan en ik denk wat staat deze laag ik kan hem zo aanraken, ik denk ik stop even op de rijbaan en maak  even een foto van dit hebbik nog niet zo gezien en wat mijn opviel was de rodevrand daar om heen ik dacht nog het lijkt wel een vuur rand die daar om heen zit zie de foto 

Ik ben klaar en ga naar huis terug het is inmiddels 7 uur geworden en de verduistering haal ik weg bij de jongenduiven ik wacht even een half uurtje en laat dan de jongenduiven los en deze stormen dan meteen het hok uit en lekker even trainen.

De volgende dag doen ik weer gewoon wat ik altijd doe verduistering er af en naar een halfuur mogen de jongenduiven los en de eerste gingen naar buiten en de rest die bleef zitten en keek in de rondte ik dacht nog wat is dit ,ik loop naar het hok en zeg kom op naar buiten toe en daar gingen de jongenduiven ,ik jaag normaal nooit mijn duiven uit het hok ik vind dat een duif uit zijn eigen moet willen vliegen en daar niet toe moet worden gedwongen .

De dag daarop precies het zelfde ik denk het zal toch niets met de maan te maken hebben want ik hoorden ook nog van een gedeelte van verduistering van de maan het is natuurlijk mogelijk ik zal eens vragen aan de andere liefhebbers of deze dat ook zo hebben ervaren.

Ik kreeg nog een berichtje van Jelger Klinkenberg en heb hem daar even voor bedankt .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.