De motivatie dat is behoorlijk weg

De motivatie word steedts minder bij mijn en dat geld bij mijn vooral bij mijn oude duiven ik stop al mijn energie daar in en ik krijg de oude duiven niet op de rit aan het trainen en aan de  thuiskomst van de duiven prima nog geen duif verspeeld maar mee draaien aan de kop dat is er niet bij .Gisteravond 13 duiven in gekorft maar als je nu aan mijn vraagt wilden je dat dan zeg ik eerlijk nee bij mijn is de motivatie behoorlijk gedaald en het liefst ruim ik de duiven op en gaan ik verder met mijn jongenduiven .de oude duiven heb ik als het seizoen voorbij is voor hun weg gedaan aan een liefhebber uit Duitsland alleen de jaarlingen blijven zitten maar dan moet ik wel denken dat zei wel van toe gevoegde waarden kunnen zijn en zo niet dan is er ook  voor hun geen plaats meer op de hokken en dat is de harde realiteit.

Ik ben echt benieuwd wat mijn jongenduiven gaan doen aan mijn zal het niet aan gaan liggen de verzorging is goed en op dit moment zijn ze gezond het weg brengen gaat ook goed en de jongenduiven komen vlot naar huis terug dus dat is dik in orden en natuurlijk hopen dat het ook zo blijft wand je weet het met de jongenduiven alles moet goed zijn wand anders kan je het wel vergeten en voor je het weet is de teleurstelling dan groot .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.