De nieuwe aan winst

Morgen gaan ik de nieuwe aaanwinsten op halen bij John Boden in Spanbroek ik ben heel┬á benieuwd hoe de jongen duiven zijn op gekomen en ook weer even leuk om John zelf te zien en ben ook benieuwd hoe de kweek bij hem en zijn vader is verlopen maar zoals ik eerder op de foto’s zag moet dat bij deze mannen geen probleem zijn.Bij mijn zelf gaat het prima op wat kleine dingetjes na mag ik nog niet mopperen twee nestjes zijn helaas stuk gevochten altijd vervelend om dat te zien maar dat gebuurd dat is iets wat je nooit voor kan zijn de duiven zijn zo fel op hun nestjes dan kan het gebeuren dat een duif verkeerd vliegt en dan zijn ze niet te stoppen alles gaat kapot of het nu de eieren zijn of de jongen die in het nestje leggen de duiven zijn opdat moment helemaal blind.En als je dan in het hok komt dan weet je het al je ziet de tabakstelen op de vloer leggen en alle duiven zit stil te kijken. En dan gaan we op zoek naar de dader op dat moment moet ik mijn echt even in houden wandt op dat moment kan ik de duif die dit dan heeft gedaan per direct van het hok verwijderen dat heet dan de snelle emoties ik moet dan echt even tot tien tellen om dit te verwerken alles doe je goed en dit is iets wat wel op elk hok wel gebuurd maar dat is natuurlijk niet leuk maar het is helaas niet anders. Wat ik dan meestal doe ik pak dan maar snel wat kunst eieren en leg deze terug in het nestje met in de hoop dat de duif er weer op gaat zitten broeden meestal doen ze dat ook maar in het ergste geval kunnen ze dat ook niet meer doen maar dat heb ik gelukkig nog niet mee gemaakt maar het blijft jammer en ik hoop dan ook dat de rest zich netjes blijft gedragen en dat de jongen duiven netjes kunnen op komen .ik houd jullie natuurlijk daar van op de hoogte .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.