De schade viel gelukkig mee

Wat een storm afgelopen vrijdag de bomen vielen als bladeren van de boom om de een na de ander wat een geweld om te zien of het lucifers houtjes waren bij mijn viel het gelukkig mee wat stoelen vlogen door de lucht en gevolgd door de water bakken dus ik mag niet mopperen naast mijn bij de buren ging de dakbedekking van hun afdak de lucht in en dat ging net naast mijn rennen  en hangt nu bij de buren over de schutting .

Voor vanavond kreeg ik net een bericht op mijn mobiel dat het vanavond weer los kan gaan wel wat minder dan vrijdag maar het is weer op letten en maar weer afwachten dan .

Bij de duiven gaat het goed een doffer dacht ik kijk even of de buurman thuis is en ik was net op tijd gelukkig geen eieren stuk maar wel even laten zien dat ik daar niet van ben gediend en dan krijgen de doffers even straf en komen zei met beide pootjes ……………… even op hun plek gezet en dat is een advies wat ik heb gekregen van mijn duivenvriend Sander .

Als het goed is denk ik einde van de week de eerste jongenduiven te mogen begroeten en als het dan goed gaat volgen de anderen snel daarna .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.