De telefoon bleef maar gaan

Ik ben de hele dag bestookt met berichtjes waarom ik niet op de uitslag stond even in het kort uit gelegd dat ik andere duivenmelkers ook een kans wilden geven om te winnen.Nee even voor alle duidelijkheid ik heb gisteren gezegd en geschreven dat het weer mijn niet aanstond en met de wisseling van berichten van de Afdeling 7 leek het mijn gewoon verstandig om mijn duiven thuis te houden.Maar gelukkig voor al die liefhebbers die wel mee hadden is alles goed verlopen en waren de duiven binnen een paar uur weer thuis en ik wil dan ook de Heren van de lossings commissie mijn complimenten geven dat alles goed is verlopen .Verleden week werd ik op gebeld door duivenmelker Joop de Haan uit Almere met de mededeling dat hij een duifje van mijn had de 401 een jongen duif  deze was ik al behoorlijk lang kwijt Joop bood mijn aan om de duif even langs te willen brengen top was blij dat deze terug was en ik bedankte Joop,ik heb de duif twee dagen vast gehouden en toen met het koppel los gelaten en ja je begrijpt het zeker al weg duifje verdomme ik Joop gebeld en de duif was niet daar jammer niks meer gehoord.Vandaag de doffers uit en na een uurtje haalden ik de doffers binnen en ook een jongen duif ik zag meteen dat het mijn 401 was ik denk hoe is het mogelijk ik had de duif een ringetje om gedaan met mijn telefoonnummer daarop ik dacht dan kan de liefhebber even bellen als deze bij hun binnen loopt maar gelukkig is hij weer terug en nu maar hopen dat zij ook blijft.Maar mochten de liefhebbers zijn die het toch leuk vinden om met een duifje van een ander te willen vliegen dan is mijn advies niet doen is niet netjes geef de duif van wie hij ook is gewoon netjes op doe zoals het hoort is veel sportiever.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.