De teller staat op 14

De teller staat nu op 14 chips plus ringen van De jongenduiven die ik heb opgevangen en van deze duifjes zijn daar maar twee van opgehaald door de liefhebbers en van de rest dus geen  gehoor of simpelweg bekijk het maar dus maak maar dood is mijn te veel gedoe en ik heb daar toch niets meer aan en van de laatste 9 duifjes begind de ringnummers met 80 en deze duifjes komen allemaal uit Friesland  dan denk ik bij mijn zelf is het nu zo moeilijk je belt even met de duiven koerier en die zorgt dan netjes er voor dat het duifje weer terug word gebracht bij de huidige eigenaar maar ook dat zal niet gebeuren wand dat kost geld ,nee laat de duivenmelker die het duifje heeft opgegeven het maar dood maken .Wat ik zeker wil vermelden dat gelukkig  het grootste deel van de duivenmelker wel de moeite neemt en daar ook de rekening voor wilt betalen om hun duifjes terug te laten komen voor deze melkers gewoon een pluim ..

Vrijdag korf ik 27 jongenduiven in voor de vlucht van uit Duffel en zoals het er nu naar uit ziet wordt het weer goed ik ben benieuwd hoe de jongenduiven het gaan doen en ik hoop goed wand ik krijg hoog bezoek wand zaterdag komen twee mensen kijken hoe het zal gaan en wat ik heb begrepen dat deze mensen …………….. niet voor niets gaan komen dus heb ik exstra mijn best geaan en ik hoop dat mijn duiven dat ook vinden .Wordt zeker vervolg .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.