De training

Het is gewoon een genot om te kijken hoe zowel mijn doffers en de duivinnen trainen echt en zeker mijn duivinnen die gaan als een speer door de lucht ,ja ik ben dik tevreden .

Als ik de hokken in stap zitten de duivinnen op mijn hoofd en op mijn schouders en zitten te vechten wie bij mijn mag zitten en mijn doffers die vechten met je handen en ik neem daar wel even de tijd voor als je het hok binnen stapt dan zitten de doffers gewoon te wachten tot dat je naar ze toe komt en even die aandacht geeft waar ze om vragen ,

En bij mijn jongenduiven beginnen er ook al wat jongenduiven te vechten en zitten deze ook op mijn rug en schouder ik noem dat een band op bouwen met mijn duiven en hun natuurlijk ook met mijn .Vertrouwen dat moeten de duiven hebben in hun baas en ik kan zeker zeggen dat ik dat heb ,en zeker gezien hoe alles verloopt alles gaat op schema en op tijd en dat weten mijn duiven .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.