De tweede midfond vlucht

Morgenavond avonden gaan ik inkorven voor de tweede midfond vlucht voor mijn duiven net geen 400 km ik doe 22 doffers mee en ik laat mijn duivinnen thuis en zoals het er nu voorstaat gaat de wind uit het westen komen en kunnen er hier en daar wat buien gaan vallen maar dat is pas op zaterdag .De duiven krijgen nu twee nachten mand en voor mijn duuven zal dat wel even wennen zijn eten en drinken moet zij nu gaan doen in de mand ik ben benieuwd hoe de duiven het er gaan vanaf brengen wordt vervolgd .

De jongenduiven liet ik vanochtend vroeg los en nu vlogen deze allemaal tegelijk het hok uit ik hoefde nu niet de duiven er uit te sturen ,nee alles ging nu uit zich zelf ,ik vraag mijn echt af wat is er nu gebeurd lach het aan de stand van de maan ik weet het echt niet is en blijft voor mijn een raadsel .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.