De twijfel en wat nu .

Ik ben al dagen bezig met hoe gaan ik verder wat zal ik gaan doen de jongenduiven duiven doorspelen op de navluchten of zal ik de Handdoek in de ring gooien daar is waar ik nu mee worstel .In de ring heb ik nog nooit de Handdoek laten gooien maar met de duiven heb ik dat vaak gedaan en of dat nu goed of slecht is geweest dat weet ik niet wat ik wel weet en dat is je kunt de jongenduiven gewoon doorspelen tot dat je hok leeg is of je stopt en waar licht nu je verantwoordelijkheidsgevoel bij het kampioenschap of je duiven en wat als je toch besluit om de jongenduiven te stoppen hoe zit je dan in het volgende seizoen met minder ervaren duiven en sneller de kans om de duiven dan kwijt te raken wat word mijn keuze door spelen en kijken waar het schip strand of stoppen en nu lekker op vakantie gaan .

Hoe moeilijk het ook is waar het om draait dat zijn de duiven en deze hebben bij mijn altijd voorop gestaan je weet he weer speel in deze een grote rol helaas maar daar heeft iedereen mee te maken en niet alleen ik . En wat een ander daar ook van denkt daar heb ik echt geen boodschap aan je moet doen wat je denkt dat goed voor je zelf is en natuurlijk voor je duiven en het heeft er niets mee te maken of je nu besluit te wilt stoppen of te wilt doorgaan met de duivensport ,wand waar het uiteindelijk omgaat .Moet je op deze manier nog wel willen door gaan met de  duivensport wand geloof mijn maar dat dit weer type alleen maar extremer zal gaan worden en daar doen wij helemaal niks aan .

En dan heb je natuurlijk altijd nog de duivenmelkers die zeggen de duiven moeten zich maar gaan aanpassen en natuurlijk ben ik het daar eenegzin wel mee eens maar tegen dit extreme weer hebben de mensen al zelf moeite mee en weten en wij niet hoe snel wij naar binnen moeten gaan als het gaat regenen of als de temperatuur heel hoog gaan oplopen snel de airco aan doen om maar naar verkoeling te gaan zoeken nee dat begrijp ik helemaal .Maar dan de duiven denk je nu echt dat de duif dat ook gaat doen lekker verkoeling zoeken of onderweg even de paraplu er bij halen om niet nat te worden nee de duif moet door hij wil naar huis toe voor hun is er geen alternatief en daar denk ik aan .Ik stel mijn zelf wel eens de voor hoe het  zou het zijn als ze mijn zouden inkorven in de grote wagen met 28 duivenmelkers en 30 graden Celsius een kalme oostenwind en dan op de plaats van bestemming mogen wij dan lopend naar huis toe zien te komen zonder eten en drinken ,denk daar maar is aan en wie het niet haalt is een sukkel wand dat is natuurlijk de vaste regel een duif die het niet haalt die kan maar beter vertrekken wand daar heb je niets aan toch .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.