De vlucht is goed verlopen

Afgelopen weekend is de vlucht van uit Frankrijk goed verlopen met een harde zuid Weste wind waren de eerste duiven met twe en half uur weer thuis ik speelde een eerste in mijn vereneging en Bert de Clerx was twee en Robbin Richter uit Eemnes pakte de derde plaats van harte allemaal ik moest savonds nog een duif hebben en deze was de volgende dag nog niet terug gekeerd jammer waar zit de 428 dacht ik bij mijn zelf in de avond nog steedts geen duif tot dat de telefoon ging en een liefhebber aan de andere kant vertelde dat hij een duifje had op gevangen de 428 mooie waar zit de duif even was het stil en de man vertelden mijn dat hij in Loon op het zand zat zo dat is bij de Efteling dat klopt zegt de man,wat zal ik doen even de duif verzorgen en dan morgen los laten dan komt hij wel naar huis toe ik dacht even na en zij tegen de beste man nee ik kom hem nu wel even op halen o dat meent u niet ik zij ja dat meen ik wel ik stapte in mijn auto en ging op weg en binnen een uur stond ik bij meneer voor de deur de man deed open en vroeg of ik met het vliegtuig was gekomen ik moest even lachen. Ik kreeg de duif en de man vroeg aan mijn het zal wel een goede zijn ik keek hem aan en antwoorden als het een goede was dan had ik hier niet op de stoep gestaan en had de duif uit zijn eigen naar huis toe moeten komen, ja dat klopt vertelden de man hij vroeg mijn wel waarom komt u hem dan op halen ik zij omdat u hem netjes op hebt gegeven, ik bedankte De man en ging terug op huis aan thuis gekomen de doffer even na gekeken en toen in zijn broedkooi gelaten wel even op gesloten waarom ik dat doe omdat ik smorgens even wil kijken hoe de mest er dan uit ziet en dat was prima dus smorgens de duiven los gelaten en hij trainde goed mee.Beste heer mijn dank .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.