De week

Het weer was weer nat niet leuk dus en zeker niet om de duiven los te laten zoveel regen de hokken worden gewoon klam van al die regen het is dan ook niet prettig om schoon te maken je loopt al de nattigheid je hokken in maar je zal wel moeten alles moet toch schoon zijn en elke dag weer  dus je zal het weer moeten nemen zoals het is en het is helaas niet anders.ik ben ook even op bezoek geweest bij duivenmelker Rob van Rense uit Bussum deze had mijn al een paar keer uit genodigd om eens bij hem langs te komen en dat heb ik dan ook gedaan en dat samen met zijn duiven maat Bas Tiel uit Huizen bij aankomst werd ik ontvangen als of ik al jaren lang bij hun over de vloer kwam wat een gast vrijheid niks was te veel wilt uw wat drinken of eten alles kon gewoon bij leuke mensen gezeten en over alles gesproken en je weet wel hoe dat dan gaat je praat over alles en nog wat maar gewoon gezellig en als het dan gezellig is dan vliegt de tijd ook zo voorbij dit zijn mensen die ik graag bij mijn in de vereneging zou hebben als je hoort en ook ziet wat deze mensen allemaal doen voor hun duiven club dat is niet normaal alles kan en word ook gedaan het hele gezin doet daar aan mee ook zijn dochter doet heel veel voor de club en is ook wat ik hoorde behoorlijk fanatiek bezig met de duiven dus kort om gezegd een familie die alles voor hun duiven club over heeft en daar moet je heel zuinig op zijn en zeker met respect behandelen ik bedankte Rob en familie voor de gastvrijheid en ging weer op huis aan . Mijn duiven die doen het geweldig en als het zo door gaat dan wil ik de duiven in de tweede week van januari gaan koppelen gisteren was ik ook nog even bij Willen en Henk deze hadden de duiven al gekoppeld niet hun vliegers maar alleen de kwekers altijd leuk om te zien en dan maar weer afwachten wat de duiven gaan doen . Vandaag heb ik Henk geholpen met  de duiven Wim was druk als dat zo is dan help ik Henk altijd even met de hokken schoonmaken velen handen maken dan licht werk toen ik bezig was met de duiven zag ik de eerste eieren al liggen dus dat gaat wel weer goed bij deze mannen, hun duiven zijn super gezond dat blijkt wel aan de eieren die ik al zag liggen nee dat komt wel weer goed .Het was weer een drukke week maar wel weer gezellig en nu maar kijken wat de volgende ons weer gaat brengen ik hoop op wat kou en niet te veel regen maar dat is iets wat niemand in de hand heeft en gelukkig ook maar .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.