De Week In Het Kort

De Week in het kort even door genomen .
De duiven blijven het goed doen en pakken iedere week hun prijzen mee .ik hoorde van mijn club genoten dat ik ook was vermeld in het spoor der kampioenen bij de beste hok prestaties leuk om te horen ik zelf was daar niet van op de hoogte om dat ik geen lid meer ben van dat blad .De duiven blijven goed trainen en het weer dat blijft ook goed niet te warm dus in dat geval mogen we niet mopperen waar ik wel last van ik heb nu drie duiven thuis moeten houden met een probleem met de vleugel ook nu weer een hele goed doffer die twee weken geleden nog heel vroeg vloog kwam na zijn trainen gewond thuis dus dat is nu nummer drie en als ik dat zie dan denk je toch dat is goed kloten maar daar doe je niks aan van de twee die dit al in het beging van de eerste vluchten hadden weet ik zeker dat ik daar niks meer aan heb en dat is behoorlijk balen de vleugel is belangrijk voor de duif daar moet hij mee vliegen maar ik heb er gisteren 16 mee gegeven en ik heb daar weer goede verwachtingen van de wind is helaas niet in ons voordeel vandaag noord west maar we gaan het zien en ik hou jullie daar van op de hoogte

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.