De wereld die draait gewoon door

De tijd die gaat gewoon door met draaien en daar kan niemand wat aan doen en dat is maar goed ook. Natuurlijk zou ik dat best even willen doen om de tijd even stil te zetten of om hem even terug te draaien maar dat is iets wat helaas niet gaat. Ik denk wel vaak terug aan de dingen die ik graag anders had willen doen maar die keuzes die heb je toen genomen en die draaien wij niet meer terug heb ik daar spijt van dan moet ik antwoorden  met ja en nee zou ik het anders hebben gedaan misschien maar. Maar wat ik wel heel zeker weet en dat is dat de tijd gewoon door loopt.Waarom schrijf ik dit dat is simpel als ik hoor en zie waar wij mensen ons al niet druk om kunnen maken en begrijp mijn niet verkeerd ik doe daar ook zelf aan mee dat zit in ons wij moet ons druk maken om elke scheet en het resultaat is dan en vul dat maar zelf eens in ……………………. want laten wij nu eens eerlijk naar elkaar gaan kijken iedereen is jaloers op een ander en de buurman die rijdt in een mooier auto dan mijn en de een vliegt harder dan de ander en zo kan ik wel uren dingen gaan op noemen de wereld is  wat dat betreft oneerlijk verdeeld dat is wat ik zie en hoor maar laten wij nu eens echt eerlijk zijn tegen elkaar en in plaats over mekaar te lullen elkaar gaan helpen. Maar dat zal er helaas niet in zitten dat hoort bij ons mensen lekker over elkaar ouwehoeren want dat is vandaag de dag waar in wij met zijn allen leven. Gelukkig heb ik zelf wel mensen om mijn heen die het gelukkig wel anders zien en wel de mensen nog willen helpen.

Zelf heb ik heel wat mensen om mijn heen gehad waar van ik dacht ja dat zijn vrienden …………maar helaas dat bleek dus achteraf niet zo te zijn en daarom ben ik heel terug houdend geworden en laat ik eigenlijk nog weinig mensen bij mijn komen en nogmaals dat zijn de dingen die bij het leven horen je hebt de leuke dingen en de niet leuke dingen en dat is de realiteit en niet anders . Gisteren lekker met mijn duiven bezig geweest en alles weer lekker schoon gemaakt wand dat kan je zeker geen dag overslaan in de rui tijd de duiven doen het prima en komen netjes hun rui door zie foto’s.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.